Credo Logo

ELKE DAG EN OVERAL

WELKOM BIJ CREDO CHURCH

Credo is een multi-etnische gemeenschap met een missie. We worden gedreven door de dingen waar we het meest van houden. Dit zijn onze liefde voor Jezus en onze passie voor de stad Amsterdam. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat ze geliefd zijn en dat het leven een doel heeft.

Wanneer

Zondag om
11.00

Waar

Kometensingel 58
Amsterdam Noord

HET LEVEN BIJ CREDO CHURCH


Credo Church bestaat uit verschillende kleine gemeenschappen die we Life Groups noemen. Het leven van onze gemeenschappen vindt plaats in ons dagelijks leven, omdat geloof wordt doorleefd op ons werk of op school, in onze buurt en in onze woonkamers.

We geloven dat er een plaats moet zijn waar mensen zich op andere mensen kunnen richten. Deel uitmaken van onze gemeenschap is een oefening om de behoeften van anderen op de eerste plaats te zetten, omdat echte vreugde voortkomt uit het kunnen delen van je leven met anderen.

In onze Life Groups worden we geïnspireerd door de bijbel, we moedigen elkaar aan elkaar lief te hebben en we dagen onszelf uit om compassie te tonen aan de vreemdeling.

Deel uit maken van een Life Group is belangrijk voor ons spirituele leven omdat het ons helpt om samen te groeien in een diepere liefde voor God. Het is ook een plek waar de transformatie door de Heilige Geest kan worden ervaren en waar wij meer en meer veranderen in het beeld van Jezus.

Onze gemeenschap heeft geleerd lief te hebben, omdat God eerst van ons hield, daarom geloven we dat de andere mensen belangrijker zijn dan onszelf.


Join a Life Group

KERK OP ZONDAG


Credo gelooft dat kerk vooral door de week gebeurt en ook in op samenkomt. Door de week komt Credo op verschillende plaatsen samen, meestal in een woonkamer. Dit betekent dat we veel rond bewegen zodat we zichtbaar zijn en aanwezig zijn voor onze buren. Op zondag dan ontmoeten we elkaar om te vieren wat er door de week is gebeurt, we maken verbinding met andere mensen en bewonderen de schoonheid van God. 

  When

  Sundays at

  11:00

  Where

  Kometensingel 58
  Amsterdam Noord

  How

  Fun and casual for
  all ages and families

  WAT KAN JE VERWACHTEN?

  Coffee

  Fellowship

  Cake

  Childcare
  (6 months - 3 years)

  Worship & Thanksgiving

  Kids Ministry
  (
  3 to 11 years)

  Biblical Teaching

  Teen Ministry
  (
  12 – 18 years)

  Prayer

  Bi Lingual
  (Dutch & English)

  Luister naar de preken


  Luister op Spotify
  821752
  Inwoners

  178
  nationaliteiten

  1
  Missie

  97
  Buurten

  7
  stadsdelen

  ONZE 4 KERNWAARDEN EN DNA

  WIE WIJ ZIJN

  ONS VERHAAL

  Credo betekent 'Ik geloof' in het Latijn. Geloven is een belangrijk onderdeel van onze identiteit omdat het is hoe alles begon. Wij geloven dat er een levende God is en dat niets onmogelijk is voor Hem. Het grootste wonder dat Hij deed, is dat Hij het mogelijk heeft gemaakt dat mensen Hem kennen en met Hem verzoend kunnen worden. Zo zijn we met Credo gestart in 2018 als een stap in geloof.

  Credo maakt deel uit van een groter Europees netwerk dat de missie heeft om missionaire leiders te vermenigvuldigen, de vreemdeling te dienen en een God te eren die leven geeft in overvloed.

  HET LEIDERSCHAPSTEAM

  Credo Church is in gang gezet door Enzo Pignato en Sandy Spil. Zowel Enzo als Sandy hebben een Europese achtergrond en hebben in Brussel, Amsterdam en Milaan gewoond en gewerkt. Ze genoten hun theologische opleiding bij Continental Theological Seminary en hebben meer dan 10 jaar pastorale ervaring. Ze wonen momenteel met hun drie kinderen in de buurt van Amsterdam.

  Daniel Chan werd geboren in Suriname en woont al meer dan 30 jaar in Amsterdam. Daniel voltooide zijn theologische opleiding op Tyndale Theological Seminary en is momenteel betrokken bij Credo als Missional Strategist. Daniel is getrouwd met Nikki en heeft 2 jonge kinderen.

  Dit leiderschapsteam worden tevens omringd door verschillende vrijwilligers die allen dienen binnen hun talenten en capaciteiten.

  CONTACT INFORMATIE

  Stichting Credo Church
  Kometensingel 58
  1033BW Amsterdam
  Nederland

  info@credochurch.nl

  BANK INFORMATIE

  Stichting Credo Church
  IBAN: NL16INGB0008514489

  OVERIGE INFORMATIE

  DONEREN MET PAYPAL


  Doneer Nu

  AANMELDEN NIEUWSBRIEF


  Nu aanmelden

  Instagram feed